Romantic Balcony

The sun is almost down
and we are both enjoying the sound
of the ocean softly brushing against the land

We are sleeping you and me
with a smell of tulip tree
under the starry sky on a romantic balcony

But a pain inside my chest
wakes me up
The truth is slowly spreading on the
smokey battlefield
I am bleeding from my heart and I…
I feel so tired
I guess I have to rest for a while

Chorus:
High above this world
missing your love

I can see your face in tears
when you so far away from here
read the messages from the war:
“The battle took one more”
I wanna tell the nurse a secret
my lips won’t move
Oh she really looks like you

Chorus:
High (nothing can touch us now)
above (no one to tell us how
this world (I am sorry for the soldiers)
missing your love (who are still alive in the war

Hey you
I wanna live
I don’t wanna be a wounded soldier
don’t wanna let your face grow older
Hey you
take me to the ocean
take me to the smell of tulip tree
to the romantic balcony

Ini lagunya Michael Learns to Rock. Aku suka banget sama lagu ini dari jaman esempe. Biasanya kalo lagi ngelamun atau naik motor sendirian, tiba-tiba aku suka nyanyiin lagu ini, kayak barusan aja pas lagi maem malem. Tapi nggak tentu juga, dink. Kadang-kadang pas lagi rame-rame bisa aja lagu ini kunyanyiin dengan nada menurut versiku. Intinya, pokoknya lagu ini kunyanyiin kalo pikiranku lagi nggak fokus 🙂 Biasanya bagian yang paling sering kunyanyiin itu yang “But a pain inside my chest wakes me up. The truth is slowly spreading on the smokey battlefield. I am bleeding from my heart, and I… I feel so tired…” Yah, pokoknya lagi, menurutku ini lagu yang bagus.

Iklan

0 Responses to “Romantic Balcony”



  1. Tinggalkan sebuah Komentar

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s




Menyesatkan...

  • 1,056,939 manusia

Am I A Rockstar?


Anindito Baskoro "Joe" Satrianto. Mahasiswa keren yang lagi belajar jadi bajingan. Menggauli Corel, Adobe, dan Macromedia lebih banyak ketimbang PHP, MySQL, atau VB.Net. Tingkat akhir, dan sedang bingung menyusun skripsi. Waktunya dihabiskan di kantin kampus dan Lab Omah TI, serta sekretariat Himakom UGM sambil ngecengin gadis-gadisnya. Ngganteng, pinter, tapi banyak utang.

Add to Technorati Favorites

RSS E-Books Bajakan? Oho!

  • Sebuah galat telah terjadi; umpan tersebut kemungkinan sedang anjlok. Coba lagi nanti.

Tanggalan

November 2006
S S R K J S M
« Okt   Des »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Astaga! Padahal Keren…

Bundel

Penghuni Jogja Terbaik

Bali Blogger Community

Indonesian Muslim Blogger

Bloggers' Rights at EFF

KampungBlog.com - Kumpulan Blog-Blog Indonesia